Waarom naar Autobedrijf Midden-Brabant

U kunt bij ons terecht voor onderhoud, apk, reparatie, aircoservice en banden, wij werken met alle merken auto's tot 3500 kg, door onze kennis is het onderhouden en repareren van uw auto een dagelijkse bezigheid.

Bedrijfsauto Midden-brabant Bedrijfsauto Midden-brabant

Airco service

Airco service

Bij Autobedrijf Midden-Brabant kunt u de airco van uw auto laten controleren of deze nog naar behoren funtioneert, we kunnen deze dan ook opnieuw vullen en reinigen als dit nodig is, ook in de wintermaanden is het nodig dat de airco goed functioneert, deze zorgt er namelijk voor dat als de auto van binnen vochtig is geworden van regen, sneeuw en andere neerslag en de ramen beslaan, deze door de airco snel weer droog worden gemaakt, en zo aan een veiligere reis kan worden begonnen.

APK

APK service

Voor een Apk van uw auto of lichte bedrijfsauto's tot 3500 kg bent u bij ons aan het juiste adres, controleer hier of het tijd is voor een Apk, dus is uw auto aan een Apk toe, maak dan snel een afspraak, bel direct 0416 - 69 7897.

Banden

Banden service

Voor nieuwe banden bent u bij ons op de juiste adres, we leveren eerste klas banden van hoge kwaliteit voor ieders budget, we leveren zomer, winter, 4 seizoenen en suvbanden, ook kunt bij ons terecht voor de wisseling van zomer naar winterband en viceversa.

Onderhoud

Onderhoud alle merken

Ook voor het onderhoud en reparatie van u auto bent uw bij Autobedrijf Midden-Brabant aan het juiste adres, wij repareren alle merken auto's. We hebben jarenlange ervaring met het onderhouden en repareren van alle merken auto's, u kunt bij ons terecht voor onderhoud, reparatie, apk, airco, en schadereparatie's, ook voor een aankoop keuring kan ik u goed adviseren.

Bij Autobedrijf Midden-Brabant heeft u:

Perfecte service

Wij leveren een goede service, u kunt als deze thuis is gebruik maken van onze leenauto, deze wordt als service uitgeleend u betaald alleen de brandstof.

0

jaar ervaring

Onze service auto

Met onze serviceauto kunnen we ook op locatie kleine reparatie's uitvoeren, mocht dit onverhoopt niet lukken kunnen we altijd uw voertuig afslepen naar onze goed uitgeruste werkplaats.

0

Oprichting Autobedrijf Midden-Brabant

Haal en breng service

We hebben als extra ook een haal en breng service, zodat u helemaal nergens meer naar hoeft om te kijken, we komen uw auto ophalen, ruilen deze om voor de leenauto en viceversa, als uw auto een onderhoudsbeurt heeft gehad of een apk komen we uw auto weer netje thuis bezorgen.

0

Tevreden klanten